Ženski fudbalski festival u Beču

U organizaciji inicijative “Fairplay” u Beču je od 28. do 30. juna održan Ženski fudbalski festival, na kom su učestvovale i članice ŽFK “Leotar”, predvođene trenericama Jelenom Milović, Anjom Stević i Draganom Stokanović.  Na festivalu su učestvovale djevojke iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Austrije, kako bi proslavile poštovanje i različitost. 

Prvi dan festivala, mlade fudbalerke su posjetile Prater, gdje su se družile i uživale sadržajima ovog svjetski poznatog zabavnog parka. Drugi dan je bio “radni”, te su cure pokazale svoje umijeće i vještine na raznim poligonima (šut na gol, ulična igra, 1 na 1, koordinacija, tim bilding igra, razgovor…). Treći dan je igran turnir, na kome su učestvovali izmiješani timovi, gdje je akcenat više bio na zabavu i igru, nego na rezultat. 

Ovom prilikom bi se zahvalili organizatorima koji su nas pozvali, te se nadamo da će ovakvih druženja biti što više, jer mnogo znače mladim igračicama da steknu dodatno iskustvo, ali prije svega nove drugare i da upoznaju neke od evropskih prestonica. 

Podijeli ovu vijest

Posljednje vijesti

Pratite nas na Facebooku