Organi ŽFK "Leotar"

Za pravilan razvoj svakog sportskog kolektiva, potreban je i tim posvećenih i obrazovanih ljudi van terena.

Vaso Mijanović ŽFK Leotar

VASO MIJANOVIĆ

Predsjednik Upravnog odbora i KLUba

Rođen u Trebinju 10.01.1979. godine, gdje je završio osnovnu školu, te proglašen za đaka generacije 1985/86, nakon čega završava Vojnu gimnaziju u Beogradu. Osnovne i post-diplomske studije završio na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a doktorant je na IBU iz oblasti “International relations and European studies”. Ima položen pravosudni i advokatski ispit. Obnašao je funkcije direktora bolnice, direktora doma zdravlja, odbornika u skupštini grada, i bio angažovan kao savjetnik u više advokatskih kancelarija. Preko 30 godina direktno i indirektno involviran u rad fudbalskih klubova i fudbalskih institucija u regionu, kao i više organa i tijela FSRS i NS/FS BiH (član skupštine, izborne komisije, disciplinske komisije, prvostepene komisije za licenciranje), kao i UEFA. Izabran je od strane IO UEFA za člana UEFA Komiteta za ženski fudbal. Kao predstavnik LOS-a organizovao UEFA Evropsko prvenstvo za kadetkinje BiH 2022. Zaposlen u NS/FS BiH na mjestu Šefa marketinga i promocije NS/FS BiH. Uspješno je završio UEFA CFM (UEFA Football Management) program UEFA akademije i IDHEAP Univerziteta u Lozani u Švajcarskoj, a posjeduje i UEFA C trenersku licencu. Govori Engleski jezik (B2) i služi se Španskim jezikom (A2).

Upravni odbor ŽFK "Leotar"

Milena Nikolić ŽFK Leotar

Milena Nikolić

Član UO

Rođena 06.07.1992. godine u Trebinju. Kapitenka je ženske A reprezentacije BiH i nastupa za Basel. Uz Edina Džeka, imenovana za ambasadorku Evropskog WU-17 prvenstva. Posjeduje UEFA B trenersku licencu.

Laketa Žarko ŽFK Leotar

Žarko Laketa

Član UO

Rođen 22. 08. 1965. godine u Nevesinju. U dosadašnjem radu obavljao je poslove i zadatke po svim linijama rada, od policajca do različitih rukovodećih pozicija. Član Izvršnog odbora NS/FS BiH i direktor Službe za poslove sa strancima BiH.

Rajko Mičeta ŽFK Leotar

Rajko Mičeta

Član UO

Rođen 06.10.1977. godine u Rijeci. Diplomirani menadžer turizma i nosilac UEFA A trenerske licence. Trenutni predsjednik upravnog odbora FK "Leotar" i bivši fudbaler brojnih klubova iz regiona i trener prvog tima FK "Leotar"

Radovan Vukoje

Član UO

Rođen 22.08.1980. godine u Trebinju. Nekadašnji sportista - džudista. Vlasnik i direktor "Podruma Vukoje 1982" iz Trebinja i jedan od najuspješnijih privrednika u Bosni i Hercegovini, čija su vina prepoznatljiva u cijeloj Evropi i svijetu.

Skupština ŽFK "Leotar"