Anja Stević – prvo pojačanje ŽFK Leotar

Anja Stević ŽFK Leotar

Koliko smo ozbiljno shvatili premijerni nastup u Prvoj ligi Republike Srpske, najbolje govori činjenica da je već prvi dan prelaznog roka ugovor sa našim klubom potpisalo šest djevojaka, koje će činiti okosnicu tima za prvoligaške izazove. 

Zadovoljstvo nam je objaviti da je prvo pojačanje našeg kluba Anja Stević (32). Anja je rođena Trebinjka, a u naš klub dolazi iz ŽFK Radnik Bumerang, člana Premijer lige, za koji je odigrala preko 200 prvenstvenih utakmica. Osim Radnika, Anja je nastupala i za ŽFK Leotar Teks u periodu od 2002. do 2012. godine. 

U svojoj riznici trofeja ima tri titule prvaka Republike Srpske i četiri Kupa Republike Srpske. Sa ŽFK Radnik je bila vicešampion Bosne i Hercegovine. Proglašena je za najboljeg sportistu Bijeljine za 2016. godine. Nastupala je za juniorsku i seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Osim igračke karijere, važno je istaknuti da je Anja i fudbalski sudija, te da posjeduje UEFA B trenersku licencu. U ulozi pomoćnog trenera u ŽFK Radnik, osvojil aje dva puta Premiejr ligu BiH za kadetkinje. Njeno iskustvo i trenersko znanje biće od velike važnosti za naš stručni štab, kome će Anja zasigurno biti produžena ruka na terenu. 

Do novog predstavljanja, uživajte u videu u kome Vam predstavljamo našeg kapitena. 

Podijeli ovu vijest

Posljednje vijesti

Pratite nas na Facebooku