Duo iz Bijeljine za jači Leotar

Dragana Stokanović Marina Panić ŽFK Leotar

Nastavljamo sa kreiranjem seniorskog tima koji će već od prvog kola Prve ženske lige Republike Srpske jasno pokazati svoje ambicije. Nove igračice dolaze iz Bijeljine, a riječ je o Dragani Stokanović i Marijani Panić.

Stokanović je rođena 30.09.1995. godine. Fudbalom se počela baviti 2010. godine, kada je dvije godine trenirala sa dječacima u FK Mladost iz Velike Obarske. Nakon toga prelazi u ŽFK Radnik Bumerang, sa kojim 2013. godine ulazi u Premiejr ligu. Sa ekipom iz Bijeljine je dva puta osvajala Kup Republike Srpske i igrala finale Kupa Bosne i Hercegovine, te bila vicešampion Premijer lige. Od 2016. godine se bavi suđenjem, a stekla je i akademsko zvanje – Profesor Fakulteta sportskih nauka – pedagoško nastavni smjer. 

Marijana Panić je rođena 13.03.2006. godine u Modriči. Igra na poziciji “zadnjeg” veznog i napadača. Prve fudbalske korake napravila je u FK Tango iz Modriče, a od 2018. nastupala je za ŽFK Radnik iz Bijeljine. Dvije godine je bila kapiten kadetske selekcije, sa kojima je osvojila dvije titule prvaka Bosne i Hercegovine, a bila je i član WU-15 i WU-17 repezentacije. 

Pogledajte video kojim prestavljamo naša nova pojačanja.

Podijeli ovu vijest

Posljednje vijesti

Pratite nas na Facebooku