Laskava priznanja za članove našeg kluba

ŽFK Leotar Izbor sportiste 2023
Na ovogodišnjoj manifestaciji “Izbor najboljeg sportiste Grada Trebinja 2023” našem klubu su priplae dvije nagrade. 
 
Predsjednik našeg kluba Vaso Mijanović dobio je nagradu za najboljeg sportskog radnika, a Natalija Milošević je dobila priznanje za perspektivnog sportistu. 
 
ŽFK Leotar Izbor sportiste 2023
 
Vaso Mijanović je pored toga što je osnivač i predsjednik ŽFK Leotar Trebinje, ujedno i glavni finansijer ovoga humanog projekta koji je uključio 9 sportskih radnika i preko 70 djevojčica Grada Trebinja. Takođe, pored angažovanja unašem klubu, Vaso Mijanović je u 2023. godini završio UEFA CFM menadžersku edukaciju na UEFA Akademiji i IDHEAP fakultetu Univerziteta u Lozani, a opet je primljen među 20 polaznika u Evropi na UEFA DFLM program – edukaciju za rukovođenje i visoki menadžment u evropskom i svjetskom fudbalu. Imenovan je i za člana UEFA Komiteta za ženski fudbal kao prvi sugrađanin u UEFA komitetima ikada.
 
ŽFK Leotar Izbor sportiste 2023
 
Natalija Milošević se istakla dobrim igrama u Premijer ligi BiH za djevojčice do 13 godina, gdje naša ekipa zauzima prvo mjesto u grupi “Jug”, a Natalija je postigla 14 golova. 

Ove nagrade su dokaz rada, truda i zalaganja svih naših članova. Čestitamo Vasu i Nataliji i nadamo se da ćemo u budućnosti imati još mnogo ovakvih nagrada i priznanja. 

 

Podijeli ovu vijest

Posljednje vijesti

Pratite nas na Facebooku