Leov voz protutnjao Prijedorom

U derbiju 8. kola Prve lige za žene, ali i jednom od derbija cijele sezone, naš tim je prikazao odličnu igru i u gostima savladao Slogu iz Prijedora sa 6:0 (5:0). Naše fudbalerke su nastavile sa dobrom i efikasnom igrom i pokazale da im u ovom momentu nema ravnih u Prvoj ligi Republike Srpske, te da ih samo čudo može “odvojiti” od plasmana u Premijer ligu BiH.

Već u 15. minutu na semaforu je pisalo 0:3, a golove su postigle Ana Jurić u 2. minutu, Una Rankić u 12. i Jana Popadić u 15. minutu. Do kraja poluvremena Jelena Blagojević je postigla gol u 32. minutu, a Una Rankić svoj drugi u 64. minutu. U nastavku utakmice, Una Rankić je svojim trećim golom u 64. minuti postavila konačnih 6:0.

Leotar je nastupio u sastavu: Ajša Kalač, Marija Mihaela Maslać, Jovana Filipović (od 82. minuta Helena Ivelja), Ana Jurić (od 82. minuta Andrea Aleksić), Una Rankić (od 64. minuta Matea Aleksić), Jana Popadić (od 46. minuta Milica Tupanjac), Dragana Stokanović, Anja Stević, Tamara Todorović (od 46. minuta Isidora Šetka), Jelena Blagojević, Marijana Panić. 

Nakon šest odigranih utakmica naš klub se nalazi na čelu tabele sa maksimalnim učinkom i gol razlikom 42:1. Na drugom mjestu se nalazi Borac sa tri boda manje, ali i utakmicom više od Leotara. 

Podijeli ovu vijest

Posljednje vijesti

Pratite nas na Facebooku