Početak prelaznog roka

Pred nama je naša prva takmičarska sezona. Nakon godinu dana predanog rada i spartanske posvećenosti radu sa djevojčicama možemo zvanično potvrditi da će se naš klub takmičiti u Prvoj ženskoj ligi Republike Srpske i Kupu pod okriljem FSRS.

Kako bi što spremnije dočekali početak sezone i priprema u našem klubu se prvih ljetnih dana odvija mnogo aktivnosti. Primarni cilj je formiranje kvalitetnog tima, koji će već od orve sezone igrati značajnu ulogu u seniorskom takmičenju u Republici Srpskoj i biti jaka osnova za takmičenja na nivou BiH.

Publika će od jeseni moći da Policama da uživa u fudbalskim utakmicama seniorki. Očekuje se da Prva liga RS broji 10 klubova i sigurno će ponuditi veliki broj kvalitetnih i neizvjesnih mečeva.

Prelazni rok počinje 26. juna i već sada možemo najaviti dolazak nekoliko značajnih pojačanja za naš igrački kadar.

„Već neko vrijeme se špekuliše sa određenim imenima, jer smo u proteklih godinu dana mnogo učinili da se kvalitenim radom istaknemo od ostalih klubova, pa mnogo igračica želi da svoju karijeru i usavršavanje nastavi u našem klubu“, kaže Jelena Milović, glavna trenerica u ŽFK Leotar. „Sigurno ćemo iz više aspekata biti pravo osvježenje za ženski fudbal u BiH i daćemo donijeti novu energiju. Ipak, što se tiče konkretnih imena, željeli bi da ostanemo zagonetni do početka prelaznog roka. Biće tu i nekoliko pravih izenanđenja.“

Početak priprema je zakazan za 24. juli, a nas sigurno čeka vrelo ljeto u svakom pogledu, a na našoj web stranici www.zfkleotar.com možete redovno pratiti sve novosti iz našeg kluba i informacije o pojačanjima.

 

 

Podijeli ovu vijest

Posljednje vijesti

Pratite nas na Facebooku