Savladan i Prijedor za “ovjeru” prvog mjesta

Nakon dva gostovanja na otvaranju sezone velikih šest bodova je na našem kontu i pozicija na vrhu tabele koju želimo da sačuvamo do samog kraja. Leotar je u okviru 2. kola Prve lige Republike Srpske za žene na Gradskom stadionu u Prijedoru savladao ŽFK Prijedor sa 6:0 (3:0).

Una Rankić je u 14. i 15. minutu utakmice dva puta savladala protivničkog golmana i već na samom startu nam donijela prednost. U 30. minutu Amina Denić je postigla autogol za 3:0 na kraju prvog poluvremena. Golove za Leotar postigle su još Marijana Panić u 55. minutu, Ana Jurić u 57. minutu i Matea Aleksić u 73. minutu. 

Leotar je u ovoj utakmici nastupio u sastavu: Anastasija Popadić, Marija Mihaela Maslać (od 84. minuta Sofija Janković), Jovana Filipović (od 84. minuta Iva Ignjatić), Ana Jurić, Milica Radovanović (od 46. minuta Teodora Pavlović), Una Rankić, Jana Popadić (od 70. minuta Matea Aleksić), Dragana Stokanović (od 77. minuta Andrea Aleksić), Anja Stević, Jelena Blagojević, Marija Panić.

U sljedećem kolu na Police dolazi ŽFK Borac iz Šamca. Biće to naša prva zvanična utakmica u Trebinju i pozivamo  sve ljubitelje fudbala da dođu na stadion, podrže najmlađi trebinjskii sportski kolektiv, a mi ćemo se potruditi da uživaju u dobrom fudbalu. 

Podijeli ovu vijest

Posljednje vijesti

Pratite nas na Facebooku